سه‌شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۵
پویش «جان‌فدا» ظرفیت عظیم مردمی برای دفاع از کشور را نشان داد

حوزه/ آیت‌الله ناصری با تأکید بر نقش مردم در حفظ امنیت و اقتدار کشور گفت: پویش «جان‌فدا» بیانگر این واقعیت است که ملت ایران در هر شرایطی برای دفاع از دین، انقلاب و وطن خود آماده ایثار و فداکاری هستند.

آیت‌الله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه در استان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد، با اشاره به برگزاری «پویش جان‌فدا» آن را حرکتی بزرگ و ارزشمند توصیف کرد و گفت: پویشی که آغاز شده است نشان می‌دهد مردم ایران، اعم از زنان و مردان به‌ویژه جوانان، برای یاری کشور، پاسداری از دین و انقلاب و دفاع از سرزمین خود آمادگی فداکاری و جان‌فشانی دارند. این حرکت عظیم در راستای حفظ دین، وطن، عزت و شرف ملی و یک تکلیف الهی و شرعی است.

وی افزود: چنین روحیه‌ای برای دشمنان بسیار سخت و غیرقابل تحمل است، چرا که آنان همواره در پی آن هستند تا از هر رخنه و فرصتی برای نفوذ به کشور و تحقق اهداف خود استفاده کنند. حضور مردم در نقاط مختلف کشور و در مرزها برای دفاع از سرزمین، پیام روشنی برای دشمنان دارد. همان‌گونه که چندی پیش دلاوری و شجاعت جوانان لر در صحنه دفاع از کشور، دنیا را شگفت‌زده کرد و نشان داد که ورود و تعرض به ایران به این سادگی ممکن نیست؛ چرا که مردم از وجب به وجب خاک کشور خود دفاع می‌کنند و در این راه از جان خود نیز می‌گذرند.

امام جمعه یزد با تأکید بر اهمیت این پویش اظهار داشت: «پویش جان‌فدا» اقدامی بسیار ارزشمند است و ما نیز همچون گذشته آماده جان‌فشانی هستیم. همان‌گونه که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در مبارزه با رژیم پهلوی حضور داشتیم، بیش از دو سال زندان‌های انفرادی عربستان را تحمل کردیم و در دوران دفاع مقدس نیز توفیق حضور در جبهه‌ها را داشتیم، امروز نیز آمادگی داریم تا برای حفظ اسلام، انقلاب و وطن جان فدا باشیم.

آیت الله ناصری ادامه داد: لطف و عنایت الهی همواره شامل حال این ملت بوده و امام زمان(عج) پشتوانه مردم ایران است. حضور مردم در صحنه‌های مختلف اجتماعی و در سطح شهرها، اگر با نیت الهی و در راستای حمایت از وطن، اسلام و رهبری باشد، عبادتی بزرگ محسوب می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان یزد همچنین تأکید کرد: مسئولان باید با برنامه‌ریزی و آموزش مناسب، از این ظرفیت عظیم مردمی که به‌عنوان نیروهای ذخیره الهی محسوب می‌شوند، در زمان مناسب و در حوزه‌های مختلف بهره‌گیری کنند.

امام جمعه یزد در پایان ابراز امیدواری کرد که با حضور و ایستادگی مردم، انقلاب اسلامی و کشور ایران همچنان با عزت و کرامت پابرجا بماند و همه مردم در مسیر خدمت به اسلام و وطن موفق و پایدار باشند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha